Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
INOVACIJA

Predstavljamo motor SKYACTIV-X

 

Inovativnost je u Mazdinom DNK. Ali, ne zbog samog DNK-a. Stvaramo revolucionarne tehnologije sledeće generacije da bismo povećali užitak u vožnji i pojačali vezu Jinba Ittai između vas, automobila i puta. SKYACTIV-X je jedinstven Mazdin motor. To je nova vrsta motora sa unutrašnjim sagorevanjem izuzetnih ekoloških karakteristika i vrhunskih performansi, nezavisno od zapremine motora. Naše poslednje inovacije, zajedno sa novom arhitekturom vozila u čijem je središtu čovek, uzdižu Jinba Ittai na novi nivo i pomažu u zaštiti naše dragocene planete.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

car
car

upquote SKYACTIV-X iz osnova menja odnos performansi i efikasnosti i učinkovitosti downquote

Paljenjem kompresijom uz kontrolu pomoću svećice (SPCCI) Mazda je sasvim izmenila način rada motora

Zahvaljujući Mazdinom sustavu SPCCI, SKYACTIV-X postat će prvi komercijalni benzinski motor na svijetu koji se pali poput dizelskog motora - stlačenim zrakom. Mazda je u tome jedinstvena, jer novi sustav može raditi na dva načina, ovisno o brzini vrtnje i opterećenju. Pri najnižim i najvišim režimima motor radi poput običnog benzinskog motora i koristi svjećicu za paljenje smjese zraka i goriva. Tako sustav SPCCI znatno proširuje područje rada u kojem je moguće paljenje kompresijom i glatko se prebacuje iz paljenja kompresijom na paljenje svjećicom.

SKYACTIV-VEHICLE ARCHITECTURE Užitak u vožnji konstruisan oko vas

Dizajn u čijem je središtu čovjek

Veći užitak u vožnji proizilazi iz dizajna u čijem je središtu čovek

Jinba Ittai

Naprednijom konstrukcijom pojačava se osećaj Jinba Ittai

Dublja veza

Dublje se povežite sa automobilom

Mazdina SKYACTIV-VEHICLE ARCHITECTURE razvijena je sa snažnim naglaskom na filozofiju u čijem je središtu čovek. Inovacije uključuju iznova dizajnirana sedišta, karoserijsku strukturu sa povezanim prstenovima, optimizovanu konstrukciju vešanja i poboljšanja u smislu smanjenja buke i vibracija. Nova arhitektura vozila pruža vam trenutni odziv i vrhunski osećaj Jinba Ittai.

Jedinstvo vozača i automobila

Drive Together

Jedinstvo vozača i automobila

Otkrijte više

Izrada

Ruke koje pretvaraju glinu u osećaje

Otkrijte više
Beskompromisne performanse

Tehnologija

Beskompromisne performanse

Otkrijte više
Dizajn sljedeće generacije

Mazda Vision Coupe

Dizajn sledeće generacije

Otkrijte više
Login