jeste li spremni na adrenalin?

mazda mx-5 takumi

OLIČENJE UMJETNOSTI POKRETA

Dizajn Kodo Mazde MX-5 Takumi naprosto očarava gracioznim linijama i dramatičnim konturama, dok poboljšana luksuzna unutrašnjost i odlična odzivnost vozila izoštravaju vaša osjetila. Poboljšanja poput 16-inčnih naplataka od aluminijske legure RAYS i unutrašnjost od napa kože u boji crvenog burgundca.

zabavna vožnja

savršen doživljaj vožnje

Od trenutka kada sjednete za volan Mazde MX-5 TAKUMI, primijetit ćete da su instrumenti postavljeni točno na mjesta na kojima ih trebate. Položaj za vožnju odmah se čini prirodnim, dok čista snaga Skyactiv-G benzinskog motora upotpunjuje jedinstvenu vezu između vozača i automobila s nazivom Jinba Ittai. 

siva je prekrasna

predstavljamo opciju krova u sivoj boji

Ne samo da sivi platneni krov Mazde MX-5 TAKUMI prekrasno odgovara postojećim bojama karoserije, on se savršeno uklapa i s novom Polymetal sivom bojom. Zajedno daju monokromatski izgled koji naglašava detalje poput crnog kućišta retrovizora i unutrašnjosti od napa kože u boji crvenog burgundca

DOŽIVLJAJ JINBA ITTAI

Mazda MX-5 TAKUMI omogućuje vam fokusiranje na cestu i istovremeno nudi mnogo intuitivnih značajki. Svaki element smješten je nadohvat ruke kako bi se smanjile smetnje i kako bi se mogli fokusirati više na ono što je bitno: užitak u vožnji. Doživite to sami tijekom vožnje.

unutrašnjost od napa kože u boji crvenog burgundca

Zbog unutrašnjosti od napa kože u boji crvenog burgundca koja je osmišljena za Mazdu MX-5 TAKUMI srce će vam zakucati jače i prije nego vam stopalo dodirne papučicu gasa.

16-inčni naplatci od aluminijske legure rays

Profinjeni sivi krakovi i završna obrada tamnosive boje 16-inčnih naplataka od aluminijske legure RAYS visoke čvrstoće zajedno s 1,5-litarskim Skyactiv-G benzinskim motorom savršeno odražavaju karakter Mazde MX-5 TAKUMI: čisti užitak u vožnji.

17-inčni naplatci od aluminijske legure bbs

17-inčni kovani aluminijski BBS naplatci zajedno s 2,0 L Skyactiv-G benzinskim motorom savršeno odražavaju zabavan karakter Mazde MX-5 RF TAKUMI. Profinjeni sivi krakovi i završna obrada tamnosive boje savršeno odgovaraju karoseriji u Polymetal sivoj boji i doprinose monokromatskom izgledu.

završni detalj: crno kućište retrovizora

Detalj koji čini razliku: U savršenoj harmoniji s crnim krovom i naglašavajući graciozne linije Mazde MX-5 TAKUMI, novo crno kućište retrovizora upotpunjuje izgled.

OSTANITE U KONTAKTU

Otkrijte više o Mazdi MX-5 TAKUMI. Konfigurirajte svoju ili prolistajte brošuru.

1Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazda Crna Gora s uključenim PDV-om (21%) . Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.