Garancija

mazd­ina garancija, pouzdan saput­nik

Garancija za nova vozila I sveobuhvatan raspon naših usluga omogućuju vam da bezbrižno uživate na putovanjima znajući da ćemo vam moći pomoći u svakom trenutku. Šta god da vam se dogodilo, Mazda Europe Service riješiće sve vaše probleme u više od 30 zemalja u Evropi.

otkrijte sveobuhvatnu paletu naših usluga

garancija na novo mazdino vozilo

Uvjereni smo u izvrstan kvalitet svojih vozila. Želimo vam povjeriti tajnu. Toliko smo uvjereni u tu činjenicu da ćemo vam ponuditi širok raspon garancija. Za svaki slučaj. Greške se dogode svakome. Na kraju, svi smo ljudi. Ono što je važno jeste kako ih možemo ispraviti.

SVA NOVA VOZILA – PREGLED GARANCIJA

garancija na novo mazdino vozilo

Garancija na novo Mazdino vozilo traje 3 godine ili 100.000 km, zavisno od toga šta prije nastupi. Zahtjev za kvarove nastale tokom proizvodnje i kvarove materijala možete podnijeti tokom garancijskog razdoblja. 

mazdina garancija na lak i površinsku koroziju

Mazdina garancija na lak i površinsku koroziju pokriva vaše vozilo 3 godine, bez obzira na kilometražu. Sva oštećenja na laku nastala tokom proizvodnje popraviće Mazdin ovlašćeni servisni partner u svakom trenutku tokom te 3 godine.

mazdina garancija na perforirajuću koroziju

Perforirajuća korozija karoserije (iznutra prema van) pokriveno je 12-godišnjom Mazda garancijom bez obzira na prijeđenu kilometražu.

originalna mazdina dodatna oprema

Originalna Mazdina dodatna oprema kupljena zajedno sa novim vozilom pokrivena je garancijom na novo Mazdino vozilo (3 godine ili 100.000 km, zavisno od toga šta prije nastupi).

na putu u 30 zemalja

usluga mazda europe service

Kvarovi, nezgode, krađe mogu vam vrlo brzo uništiti volju za vožnjom. Ali čak i tada, posebno tada, mi ćemo uvijek biti tu za vas. Usluga Mazda Europe Service riješiće sve vaše probleme u više od 30 Evropskih zemalja*.

saznajte više

1 Preduslov za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u opsegu i intervalima propisanima od strane proizvođača.