vrhunska povezanost

zadovoljstvo u vožnji

Sistem MZD Connect koji je u skladu sa zahtjevima modernog svijeta vozaču omogućuje potpuni nadzor i sigurnu povezanost sa putem. Obavite zadatak bez ometanja i prilagodite postavke komunikacijskog i navigacijskog sistema vozila, dok se istovremeno fokusirate na čisto uživanje i zabavnu vožnju. Upravo se u tome ogleda Jinba Ittai.

Povežite svoju Mazdu

Odaberite svoj sustav
Mazdin sustav za navigaciju TomTom
Sustav za navigaciju s višenamjenskim zaslonom

otvorite se svijetu

Funkcija prepoznavanja glasa, Mazdin HMI komander i kontrole na upravljaču omogućuju pristup funkcijama, uslugama i aplikacijama kompatibilnog pametnog telefona, dok ste vi fokusirani na put. Uživajte u funkcijama omiljenih aplikacija integracijom pametnog telefona u sistem MZD Connect.

saznajte više

pronađite mazda partnera

Apple CarPlay™ i Android Auto™ na raspolaganju su na svim linijama vozila opremljenima sistemom MZD Connect. Ako želite da kupite i instalirate taj softver, obratite se svom Mazda partneru. 

pronađite partnera

1Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazde u Crnoj Gori s uključenim PDV-om (21%) . Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.