Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
Mazda CX-3 2018

Intenzivniji užitak u vožnji

 

Sedite za upravljač modela Mazde CX-3 2018 i u trenutku ćete shvatiti da ovo putovanje ne želite da privedete kraju upravo zbog ogromnog užitka u vožnji. Osmislili smo kompaktan SUV koji poboljšava način vožnje i intenzivira vaše uživanje i snažan osećaj Jinba Ittai, onu sjajnu sponu i osećaj jedinstva sa automobilom. 

 

Vozna dinamika modela Mazde CX-3 2018 uz prefinjenu eleganciju, performanse i okretnost pruža veću udobnost vožnje i još uzbudljivije upravljanje. Evolucija motora SKYACTIV uz bolje performanse i manjom, realnijom potrošnjom goriva doprinosi užitku u vožnji u čijem je središtu čovek. Vožnja nikad do sada nije bila tako uzbudljiva i oslobađajuća.  

  • Motori SKYACTIV

   Motori SKYACTIV

    

   Mazda CX-3 2018 pruža uzbudljivo iskustvo vožnje, performanse i upravljanje. Napredni 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G sa novim dizajnom klipova i sistema ubrizgavanja pruža više snage pri svim režimima rada i nižu potrošnju goriva. 1,8-litarski dizel motor SKYACTIV-D omogućuje veći obrtni moment pri višim režimima i skromnu potrošnju goriva, čak i sa potpuno opterećenim automobilom.

   Motori SKYACTIV

  • Udobnost vožnje

   Udobnost vožnje

    

   Već od prve vožnje vi i vaši putnici ćete primetiti kvalitetnu vožnju modela Mazde CX-3 2018 i udobnost na svakoj putnoj podlozi. Dinamika vešanja je poboljšana izmenama na upravljaču i novim tipom guma. Ne samo da je vožnja puno jednostavnija, već se i automobil kreće baš onako kako vi to želite. Vožnja je izuzetno udobna svakom putniku, a ne samo onima na prednjim sedištima. Uživajte u pouzdanom i opuštajućem putovanju.

   Udobnost vožnje

  • Prilagodljiva LED prednja svjetla

   Prilagodljiva LED prednja svetla

    

   Inteligentna LED prednja svetla poboljšavaju iskustvo vožnje. Automatski se prilagođavaju uslovima na putu i drugim učesnicima u saobraćaju. Kada se približavate automobilu ispred sebe isključe se samo segmenti  farova koji bi zaslepljivali druge vozače. Tokom vožnje auto-putem svetla se automatski dižu da bi osvetljavala veći deo puta ispred automobila. A kada se vozite krivinama svetla povećavaju vidljivost što vaše putovanje čini sigurnijim i manje zamornim kad putujete noću.

   Prilagodljiva LED prednja svetla

  • Spokojnost kabine

   Udobnost kabine

    

   Model Mazde CX-3 2018 ima udobnu unutrašnjost koju dopunjuju kožna sedišta* sa električnim podešavanjem i pametnu tehnologiju uključujući električnu ručnu kočnicu sa funkcijom samozadržavanja. Tiša kabina doprinosi užitku u vožnji i druženju, dok  prednji i zadnji** središnji naslon za ruke sa držačima za čaše doprinose udobnosti.  

   *Serijski uz Revolution Top

   **Serijski od paketa Challenge

   Udobnost kabine

  • Mazdin radarski tempomat

   Mazdin radarski tempomat sa funkcijom Kreni i stani (MRCC)

    

   I duža putovanja podjednako su udobna kao i kratka uz pomoć Mazdinog radarskog tempomata (MRCC). Prednji senzori neprestano mere razmak između vas i vozila ispred vas i održavaju sigurnu udaljenost. Deluju na svim brzinama nezavisno da li se nalazite u gužvi ili na auto-putu. A kada se vozilo ispred vas zaustavi, vaš automobil će se automatski zaustaviti.

   Mazdin radarski tempomat sa funkcijom Kreni i stani (MRCC)

  • Uglađenija vožnja

   Uglađenija vožnja

    

   Prednji parking senzori (u ponudi u nivou opreme Revolution / Revolution top) omogućuju jednostavnije parkiranje, posebno na uskim parking mestima. Kada se vozite po neravnim putnim površinama, mekanije 18-inčne gume modela Mazde CX-3 2018 apsorbuju udarce i svakom putniku omogućuju udobnije putovanje.  

   Uglađenija vožnja

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

    

   Mazdu CX-3 2018 možete kontrolisati lako i precizno zahvaljujući sistemu za upravljanje i funkcijiG-Vectoring Control. G-Vectoring Control, prva od serije tehnologija SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS inteligentno prilagođava obrtni moment vozila u skladu sa komandama upravljača i optimizuje opterećenje na svakom točku. Rezultat? Dramatično poboljšanje upravljivosti i još mirnija i uzbudljivija vožnja..

   G-Vectoring Control

  • Pogon na sva četiri kotača (AWD)

   Pogon na sva četiri točka (AWD)

    

   U izazovnim putnim i vremenskim uslovima svako želi potpunu kontrolu i udobnost. Visoko efikasni sistem nove generacije i-ACTIV AWD omogućuje vam slavljenje vožnje i Jinba Ittai užitak vožnje kao i moćne performanse bez povećanja potrošnje goriva. Tokom vožnje, 27 senzora 200 puta u sekundi proverava uslove na putu i način vožnje da bi se snaga prenela na točkove sa najvećom vučnom snagom radi dinamične i pouzdane vožnje.

   Pogon na sva četiri točka (AWD)

  Prikazani model možda ne odgovara karakteristikama modela na tržištu. Boje i neki spoljni i/ili unutrašnji elementi mogu se razlikovati na displeju u odnosu na stvarni model.

   

  Kombinovane vrednosti* emisije CO2:
  141 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD  

  140 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 121 KS, 6-stepeni automatski menjač, 2WD

  160 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 6-stepeni manuelni menjač, AWD  

  152 g/km za 2,0-litarski benzinski motor SKYACTIV-G, 150 KS, 6-stepeni automatski menjač, AWD 

  114 g/km za 1,8-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stepeni manuelni menjač, 2WD  

  126 g/km za 1,8-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stepeni manuelni menjač, AWD 

  137 g/km za 1,8-litarski dizel motor SKYACTIV-D, 115 KS, 6-stepeni automatski menjač, AWD

  *Vozila su homologovana u skladu sa novim postupkom homologacije  WLTP (Uredba (EU) 2017/1151; Uredba (EZ) 715/2007).

  Radi lakšeg poređenja navedene vrednosti odnose se na vrednosti NEDC-a određene u skladu sa Izvršnom uredbom (EU) 2017/1153.

  Vrednosti MPG-a zasnivaju se na službenim rezultatima prema pravilima EU-a, dobijenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi poređenja i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.

  Login