UPRAVLJANJE MOJIM KOLAČIĆIMA

ZAŠTO UPO­TREBL­JAVA­MO KOLAČIĆE

Uz pomoć kolačića možemo da vam pružimo besprekornu i sigurnu upotrebu naših internet stranica i osigurati prijatnu interakciju sa sadržajem na našoj internet stranici. Uz pomoć tih kolačića bolje razumemo istoriju upotrebe i prikazujemo sadržaj koji vam je bitan. Na ovoj stranici možete pogledati vrste kolačića i informacije koje obrađujemo i prilagoditi postavke prema vašim potrebama. 

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Većina internet stranica čuva malu količinu informacija o aktivnostima na stranici. Te informacije dolaze u obliku male tekstualne datoteke poznate pod nazivom kolačić. Oni se čuvaju na vašem personalnom računaru.

Budući da želimo da vam pružimo najbolje moguće iskustvo pregleda stranica, naša internet stranica funkcioniše optimalno sa omogućenim kolačićima. Oni nam omogućuju da vas prepoznamo kad ponovno posetite našu stranicu i identifikujemo i rešimo greške pa vam na taj način možemo pružiti brže i ličnije iskustvo. Dodatni podaci se čuvaju samo uz vaš pristanak, npr. kad nam ostavite podatke u zahtevu za probnu vožnju.

Kolačići ne mogu da naprave štetu na vašem računaru. Pažljivo biramo dobavljače treće strane koji postavljaju kolačiće u marketinške svrhe.

NEO­PHODNI KOLAČIĆI

Kolačići za koje smatramo da su neophodni čuvaju informacije neophodne za rad naše internet stranice. Te informacije obuhvataju podatke za prijavu, odabir jezika i kolačiće sesije. Brišu se nakon što zatvorite pretraživač i ne mogu da se deaktiviraju.

Izuzetno potrebni kolačići

 

Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje veb stranice i omogućavaju određene funkcije poput onih koje su relevantne za bezbjednost. To uključuje skladištenje podataka za prijavljivanje, izbor jezika i kolačiće "sesije". Oni se brišu kada zatvorite pregledač i ne mogu se deaktivirati.

 

Iskustvo i funkcionalnost kolačića

 

Ove kolačiće koristimo da bismo poboljšali vaše iskustvo korišćenja veb stranice. Na primjer, omogućavaju nam da utvrdimo vašu lokaciju putem pregledača tako da više ne morate sami da je unosite u naša polja obrasca.

 

Kolačići za performanse i analitiku

 

Da bismo poboljšali našu ponudu i našu veb stranicu, prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analizu. Ovi kolačići pomažu nam da odredimo brojeve korisnika i uticaj određenih stranica na našim veb lokacijama i omogućavaju nam da optimizujemo naš sadržaj.

 

Ciljanje i traženje kolačića

 

Koristimo ove kolačiće da bi nam omogućili prikazivanje personalizovanog sadržaja i marketinške kampanje koje odgovaraju vašim interesovanjima tokom posjete mazda.co.me i drugim lokacijama i platformama