Više slobode u kretanju

Nova Mazda CX-30

Više slobode u kretanju

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO KUDA GOD KRENULI

U životu vam je potreban automobil koji će vas pratiti u dobru i u zlu. Automobil lijep poput coupea, a odvažan poput SUV-a. Dovoljno malen za vožnju gradskim ulicama, no još uvijek dovoljno velik za bijeg u nepoznato. Automobil dinamičkih performansi koji obećava uzbudljivu vožnju i vrhunsku udobnost i sigurnost.

INSPIRATIVNA LJEPOTA

Doživite japanski koncept „Yohaku“, ljepotu praznog prostora, koji potpuno novoj Mazdi CX-30 daje karakterističan izgled iznutra i spolja.

PRAVI DUŠEVNI MIR

Pametna tehnologija u kombinaciji s dizajnom u čijem je središtu čovjek omogućuje vam veću kontrolu i sigurnost na putu.

UDOBNOST I ZABAVA

Mazda Harmonic Acoustics u kabini i gotovo nikakva buka izvana osiguravaju zabavnu vožnju svim putnicima.

SLOBODA KRETANJA KUDA GOD ŽELITE

Više prostora za prtljag pozadi i najnovija tehnologija motora Skyactiv naprijed upotpunjuju cjelokupni izgled.

OSMIŠLJEN ZA ŽIVOT

Potpuno nova Mazda CX-30 lijepa je spolja i iznutra, od protočnih linija karoserije do profinjene izrade unutrašnjosti te inovativne tehnologije ispod karoserije. Sve se međusobno nadopunjuje i tako poboljšava vaš stil života te svako vaše putovanje čini posebnim.

+ 1

VIŠE SNAGE ZA MANJE GORIVA

Svi motori izrađeni najnovijom tehnologijom Skyactiv opremljeni su električnom pogonskom tehnologijom Mazda M Hibrid, čime je smanjena potrošnja goriva bez uticaja na snagu motora.

Potpuna povezanost

Ostanite u kontaktu uz pomoć samo jednog dodira

Detaljno proučite potpuno novu Mazda CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama.

LJEPOTA PRAZNOG PROSTORA

Taj koncept korišten je u dizajnu svijetla i prostornog interijera. U Japanu ga nazivamo „Yohaku“. Prostor je udoban, osmišljen za pet osoba, s više slobode za kretanje i druženje, a pruža nevjerojatan pogled na eksterijer. Koncept se proteže i na prtljažni prostor koji ima dovoljno mjesta za svu prtljagu. 

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Više prostora za sve

Svijetao i prozračan putnički prostor potpuno nove Mazde CX-30 kreira osjećaj otvorenog prostora. Razmak između vozačevog i suvozačevog sjedista sa širokim i udobnim naslonom za ruke i razmak između prednjih i zadnjih sjedišta pružaju dovoljno prostora za kretanje i opuštanje. Takođe, međusobna komunikacija svih putnika u automobilu je bolja, a vidno polje veće. Veliki prostor i otvori za vrata pojednostavljuju ulaženje i izlaženje iz automobila.

Kokpit

SVE NA DOHVAT RUKE

Vozačev kokpit u otvorenom širokom prostoru pruža osjećaj udobnosti. Sve se nalazi na odgovarajućem mjestu oko vas kako biste bez muke imali sve pod nadzorom i lako upravljali automobilom bez ikakvih smetnji i uz što više užitka.

PROSTRAN PRTLJAŽNI PROSTOR

VIŠE MJESTA ZA PRTLJAG

U 430-litarni prtljažni prostor niskog ruba i širokog otvora možete ubačiti sve što vam je potrebno za svako odredište i svakog putnika.

Vrhunska vidljivost

Sigurna i laka vožnja

Potpuno nova Mazda CX-30 omogućuje odličnu vidljivost na sve strane zbog visoko pozicioniranog sjedišta vozača i tanjih stubova. Na taj način smanjeni su mrtvi uglovi, a vi, vaši putnici i ostali učesnici u putnom prometu utoliko su sigurniji.

Unutrašnjost
Kokpit
Prtljažni prostor
Vrhunska vidljivost

Odabrani paket opreme

Saznajte više o različitim paketima opreme za Mazdu CX-30 i što vam oni nude.

Odaberite opremu

Ostanite u kontaktu pomoću Mazde CX-30

Detaljno proučite potpuno novu Mazda CX-30. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama.