Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
CX-5

Vrhunska evolucija dizajna i fina izrada

 

Izgled potpuno nove Mazda CX-5, zahvaljujući dizajnu Kodo prožimaju lepota i energija. Od prednjeg pa do zadnjeg dela, stvoren je uzbudljiv utisak okretnosti, brzine i moćne energije koja grabi prema napred. Da bi naglasila smele i elegantne obline SUV-a, Mazda je razvila Soul crvenu Crystal boju pomoću jedinstvene tehnologije lakiranja Takumi Nuri i stvorila toliko duboku i živu boju da je morate videti da biste je doživeli

 

Visokokvalitetna kabina u čijem je središtu čovek na sve putnike ostavlja utisak otvorenosti, integrisanosti i udobnosti svojstvene poslovnoj klasi. Vešta izrada prisutna je svuda. Prostrana luksuzna unutrašnjost oblikovana je oko vozača sa ergonomskim komandama i novim upravljačem. To je mesto u koje možete potpuno utonuti, pruža izuzetnu udobnost i daje osećaj sveobuhvatne kontrole. Putnici će se odmah opustiti na dubokim zadnjim grejanim sedištima čiji se nasloni mogu spustiti za potrebe dugih putovanja. Svako će uživati u novom audio sistemu Bose® sa 10 zvučnika* i sistemu MZD Connect, naprednom sistemu za informisanje i zabavu.

 

** od paketa Revolution

  • Konstruirana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

   Konstruisana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

    

   Uvek počinjemo sa vama i najprirodnijim položajem za sedište, papučice, komande i upravljač. Kada se osećate udobno, pojačava se užitak u vožnji Jinba Ittai.

    

   Putnicima će se vožnja svideti koliko i vama. Zahvaljujući poboljšanoj aerodinamici i izolaciji buke, vašoj porodici i prijateljima će biti udobno i osećaće se opušteno pozadi kao i vi za upravljačem.

   Konstruisana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

  • Istaknite ljepotu Soul crvenom Crystal bojom

   Istaknite lepotu Soul crvenom Crystal bojom

    

   Soul crvena Crystal je nova boja kojom se naglašavaju prelepi oblici i teksture dizajna KODO potpuno nove Mazde CX-5. Soul crvena Crystal se razvila iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se preliva iz svetla u senku. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Istaknite lepotu Soul crvenom Crystal bojom

  • Grijana stražnja sjedala s naslonima koji se mogu spustiti

   Grejana zadnja sedišta sa naslonima koji se mogu spustiti

   Putnici na zadnjim sedištima nikada neće imati potrebu da budu napred. Nova sedišta su potpuno izmenjena, dublja su i bolje se obavijaju oko vas kako bi ponudila izuzetnu udobnost. Na dugim putovanjima naslone možete spustiti i opustiti se. (Samo uz Revolution Top).

   Grejana zadnja sedišta sa naslonima koji se mogu spustiti

  • Sportski aluminijski naplatci

   Sportske aluminijumske felne

   Potpuno nova Mazda CX-5 ima niski elegantni oblik i dobre proporcije, a sportski i sofisticirani izgled naglašavaju 19-inčne metalik sive aluminijumske felne*. Pogledajte ponudu aluminijumskih felni za Mazdu CX-5. (dodatna oprema koja se naplaćuje)

   Sportske aluminijumske felne

  • Sustav MZD Connect

   Sistem MZD Connect

    

   Pomoću sistema MZD Connect  možete se lako povezati sa svojim svetom i istovremeno uživati u vožnji, osnažujući osećaj Jinba Ittai; osećaj jedinstva sa potpuno novom Mazdom CX-5.

   Upotrebite lako dostupni 7-inčni displej osetljiv na dodir u boji, glasovne komande ili HMI komander kada su vam potrebne navigacija i komunikacija. Spojite se sa svojim telefonom i budite u toku putem društvenih mreža.

   Sistem MZD Connect

  Dizajnerska filozofija Kodo Umjetnost u pokretu

  Čvrsto vjerujemo u japansko načelo „manje je više” pa je cilj potpuno novog CX-5 bio stvoriti jednostavan, a ipak elegantan oblik. U profinjenoj mišićavoj karoseriji automobila naglašava se naš najsofisticiraniji dizajn dosad – karoserija preuzima kontrolu u jednom pokretu, od prednjeg do stražnjeg dijela, i ostavlja trajni dojam brzine. Rezultat je automobil u kojem se funkcija i čvrstoća terenca kombiniraju s onim što mi smatramo živim umjetničkim djelom. Otkrijte više

  Prikazani modeli, boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od modela namenjenih srpskom tržištu.
  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login