Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
CX-5

Napredna tehnologija pojačava vaš užitak u vožnji

 

Vozite potpuno novu Mazdu CX-5 i doživite okretnost i odzivnost, koja je tako retka kod terenaca. Dizajniran i konstruisan sa našom visoko naprednom tehnologijom SKYACTIV, terenac ima izuzetno ekonomičnu potrošnju goriva i niske emisije CO2, od 132 g/km. Predstavljamo udobniju vožnju i bolju upravljivost zahvaljujući poboljšanom podvozju i sistemu G-Vectoring Control.

 

Sistem G-Vectoring Control prati upravljanje vozilom, brzinu i položaj papučice gasa i reaguje za nekoliko milisekundi da bi poboljšao upravljanje, u cilju povezanije vožnje. Pomoću 27 senzora sistem pogona na sva četiri točka i-ACTIV radi samo kada vam je to potrebno i podešava snagu 200 puta u sekundi da biste imali idealno prianjanje. Zahvaljujući svemu tome osećate da imate kontrolu i sigurnost za upravljačem, pa možete uživati u fantastičnim performansama potpuno nove Mazde CX-5.

 

Koristeći se evolucijom naprednih sigurnosnih tehnologija i-ACTIVSENSE potpuno nova Mazda CX-5 pruža vam užitak i sigurnost u vožnji u svim okruženjima. Ugrađene kamere i senzori rano otkrivaju potencijalne opasnosti i svode rizike na najmanju meru i paze da ne izgubite pažnju pomoću aktivnog vozačkog displeja koji prikazuje važne informacije za vozača na vetrobranskom staklu. Inteligentni sistem kočenja u gradskoj vožnji sa prepoznavanjem saobraćajnih znakova, Mazdin radarski tempomat, prilagodljiva LED prednja svetla i mnoge druge sigurnosne inovacije čine vožnju u svim uslovima užitkom i štite vas i vašu porodicu.

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

    

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS omogućava potpuno novoj Mazdi CX-5 da zajedno sa vama radi skladno za bolji užitak u vožnji. G-Vectoring Control jedan je od inženjerskih pristupa u čijem je središtu čovek. Dok upravljate vozilom, obrtni moment motora prilagođava se radi optimizovanja opterećenja na svakoj gumi. Budući da je težište terenca više, primećujete dobrobiti. Upravljanje je precizno, kontrola poboljšana, pa putnici uživaju u neometanoj i udobnijoj vožnji.

   G-Vectoring Control

  • Pogon na sva četiri kotača i-ACTIV

   Pogon na sva četiri točka i-ACTIV

    

   Mazdin sistem i-ACTIV AWD omogućava vam bolju kontrolu kada ubrzavate, skrećete, kočite i kada vozite po klizavom putu. Zadnjim točkovima se šalje obrtnog momenta upravo onoliko koliko im je potrebno za bolje prianjanje i stabilnu i sigurnu vožnju. Pomoću 27 senzora sistem pogona na sva četiri točka i-ACTIV radi samo kada vam je to potrebno i podešava snagu 200 puta u sekundi da bi vam pružio onaj osećaj Jinba-Ittai.

   Pogon na sva četiri točka i-ACTIV

  • KAROSERIJA SKYACTIV i PODVOZJE SKYACTIV

   KAROSERIJA SKYACTIV i PODVOZJE SKYACTIV

    

   Lakši automobili pružaju više užitka u vožnji i štede gorivo. Potpuno nova Mazda CX-5 ima KAROSERIJU SKYACTIV, jednu od najsigurnijih u svojoj klasi, a masa praznog vozila jedna je od najmanjih u svojoj klasi. Zahvaljujući poboljšanjima vešanja, izolacije i PODVOZJA SKYACTIV postigli smo tišu, prefinjeniju i udobniju vožnju.

   KAROSERIJA SKYACTIV i PODVOZJE SKYACTIV

  • Aktivni vozački zaslon u boji

   Aktivni vozački displej u boji

    

   Uočite važne informacije o vožnji na prvi pogled. Naš inovativni sistem aktivnog vozačkog displeja* lakše je čitati u boji, a prikazuje brzinu vozila, detaljnu navigaciju od skretanja do skretanja, saobraćajne znakove i sigurnosna upozorenja i-ACTIVSENSE direktno na vetrobranskom staklu tako da se možete skoncentrisati na ono što se događa na putu.

    

   * od paketa Revolution

    


   Aktivni vozački displej u boji

  • Motori i mjenjači SKYACTIV

   Motori i menjači SKYACTIV

    

   Mazdini motori imaju moćne performanse, izuzetno nisku potrošnju goriva i niske emisije CO2. Naš dizel motor SKYACTIV-D 2,2 je živahan poput benzinskog motora i sposoban je za 4,9 l/100 km. Benzinski motor SKYACTIV-G 2.0 sa direktnim ubrizgavanjem ima najviši stepen kompresije na svetu, 14:1 uz potrošnju koja se spušta do 5,6 l/100 km.

   Motori i menjači SKYACTIV

  • Prilagodljiva prednja svjetla LED

   Prilagodljiva prednja LED svetla

    

   Ne treba da obarate svoja prednja svetla kada se približava drugo vozilo. Prilagodljiva LED prednja svetla potpuno nove Mazde CX-5 rade to automatski, ali vam svejedno omogućuju odličnu vidljivost, čak i na najtamnijim putevima. Na auto-putu svetla su više usmerena prema gore kako bi se što pre osvetlili natpisi i potencijalne opasnosti.

   Prilagodljiva prednja LED svetla

  • Prepoznavanje prometnih znakova

   Prepoznavanje saobraćajnih znakova

    

   Naš sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova ima prednju kameru koja otkriva ograničenje brzine i znakove o zabrani ulaska, kao i znakove zaustavljanja i prikazuje informacije na vetrobranskom staklu. Ako prekoračite brzinu, uključiće se zvučna i vizuelna upozorenja.

   Prepoznavanje saobraćajnih znakova

  Šta je G-Vectoring Control? Nauka u pozadini intuitivne vožnje

  Stvaranje zvuka spokoja Profinjeno iskustvo vožnje

  Prikazani model možda ne odgovara značajkama modela na tržištu. Boje i neki vanjski i/ili unutarnji elementi mogu se razlikovati u prikazu na zaslonu u odnosu na stvarni model.

  Login