Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
nuova mazda mx-5» piacere di guida mazda «roadster mazda» tecnologie skyactiv «i-activsense»

Iskusite radost sportske dinamike vožnje Mazde MX-5

 

Ovaj legendarni roadster namijenjen je uživanju u vožnji, odazivanju vozaču sa dinamikom Jinba Ittai, kao da se radi o produžetku njegovog vlastitog tijela. To je prvi MX-5 projektovan sa SKYACTIV tehnologijom, značajno je lakši od prethodne generacije, sa elegantnijom, krućom karoserijom i do danas najnižim težištem.

Naše i-ACTIVSENSE sigurnosne funkcije vam nude dodatnu zaštitu sa korisnim upozorenjima kako biste se mogli fokusirati na vožnju i uživati u njoj.

  • "potpuno nova mazda mx-5" mazda bsm “mazda rcta” mazda senzori “mazda sigurnost” i-activesense

   Sistem nadzora mrtvog ugla (BSM)

   Potpuno novi MX-5 koristi senzore kako bio pratio druga vozila na udaljenosti do 45 metara kada mijenjate saobraćajne trake ili vozite unazad.

   Ako vozilo uđe u vaš mrtvi ugao ili se približava sa zadnje strane, sistem vas upozorava alarmom i bljeskanjem pokazivača smjera na spoljnim retrovizorima. Kada se područje iza vas raščisti, alarm se zaustavlja i omogućava nastavak sigurnog manevrisanja.

   Sistem nadzora mrtvog ugla (BSM)

  • ”nova Mazda mx-5” mazda podvozje “Mazda skyactiv karoserija” Mazda skyactiv tehnologija “Mazda lagani sportski automobil”

   SKYACTIV KAROSERIJA i SKYACTIV PODVOZJE

    

   MX-5 omogućava lako, odzivno upravljanje i stabilnost držanja na putu za vrhunsko Jinba-Ittai iskustvo vožnje.

   Razvili smo novu SKYACTIV KAROSERIJU i SKYACTIV PODVOZJE primjenom lakih materijala, uključujući aluminijum i čelik vrlo visoke čvrstoće. To nam je omogućilo da smanjimo težinu karoserije za 15%, a ujedno povećamo njenu krutost i tvrdoću.

   SKYACTIV KAROSERIJA i SKYACTIV PODVOZJE

  • "potpuno nova Mazda mx-5" Mazda motor “mazda performanse” mazda skyactiv-g

   Pogonski sklop

   Doradili smo sve posebno za Mazdu MX-5, od SKYACTIV-G 2.0 i SKYACTIV-G 1.5 motora do ručnog i automatskog mjenjača sa šest stepeni prenosa.

   Zato, kad pritisnete papučicu gasa, MX-5 odgovara preciznom, uglađenom snagom. Upravo je to ono po čemu je ovaj roadster istinski prepoznatljiv – počinje s glasnim izduvom i pojačava se do uzbudljivog, pulsirajućeg zvuka motora.

   Pogonski sklop

  • "Mazda mx-5" Mazda hbc "Mazda vožnja" Mazda upravljanje dugim svjetlima “Mazda sigurnost” “i-activsense

   Upravljanje dugim svetlima (HBC)

   HBC omogućava sigurniju i lakšu vožnju automobila noću. Uz pomoć senzora ugrađenih u prednja svijetla sistem detektuje prednja svijetla nadolazećih vozila ili zadnja svijetla vozila koja voze ispred vas.

   Kako bi spriječio ometanje drugih vozača, HBC automatski mijenja svijetla iz dugih u kratka i obrnuto u skladu s uslovima na putu.

   Upravljanje dugim svetlima (HBC)

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.

   

  * Iskazana cijena sadrži PDV i carinu na cijenu vozila bez dodatnih opcija.

  Login