Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
Model Mazda2 IPM

Dizajn KODO: sportski, mišićav stil i neodoljiva energija

 

Onaj poseban osećaj jedinstva vozača sa automobilom koji zovemo Jinba Ittai nadilazi užitak vožnje Mazde2. Služimo se našom nagrađivanom filozofijom dizajna KODO – Duša pokretada bismo stvorili emocionalnu vezu sa onim što vidite, dodirnete i u čemu uživate. Osećaj čistog zadovoljstva pojačan je obnovljenom i prefinjenijom unutrašnjošću.

 

Nadahnjujući se ponašanjem i karakteristikama vozača upotrebljavamo svoje majstorstvo izrade pri oblikovanju karoserije i unutrašnjosti imajući vas na umu. Spoljašnjost je uglađena, mišićava i prelepog aerodinamičnog oblika, oživljena novim izborom premijum boja. Za stvaranje stilski oblikovane kabine sa čovekom u središtu upotrebljavamo samo najbolje materijale. Mazda2 ima karakter i individualnost sa kojima ćete se odmah saživeti.

  • Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovek

   Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovek

    

   Kad sednete u vozačevo sedište Mazde2 znaćete na šta mislimo kada kažemo da je kabina izrađena oko vas i sa čovekom u središtu. U ergonomskom smislu raspored je savršen, od optimalno postavljenih brojčanika do sistema MZD Connect i aktivnog vozačkog displeja, koji je sada napravljen u boji za bolju vidljivost tokom dana i noći, i u svim vremenskim uslovima.

   Vrhunski obrađen kokpit u čijem je središtu čovek

  • Novi dizajn upravljača za najbolji zahvat

   Novi dizajn upravljača za najbolji hvat

    

   Čuveno upravljanje Mazdom2 počinje sa vama. Nakon detaljnog istraživanja ljudske ergonomije, Mazda je ponovno dizajnirala i poboljšala upravljač za krajnju udobnost hvata i vrhunski osećaj. Precizniji i sa više stila, najnoviji upravljač Mazde2 izuzetno je udoban za upotrebu i siguran za sve uslove na putu.

   Novi dizajn upravljača za najbolji zahvat

  • Premijum metalik boje

   Premijum metalik boje

    

   Naša napredna tehnologija lakiranja TAKUMI-NURI pruža novoj premium metalik Machine sivoj boji bogatu, živopisnu završnu obradu koju su pre mogli postići samo majstori ručnim lakiranjem. Stvorena da bi odražavala nenadmašnu lepotu karoserije Mazde2 ova inovativna boja izuzetno je otporna kako bi isticala besprekorne mišićave konture Mazde2 godinu za godinom.

   Premijum metalik boje

  • Aktivni vozački displej

   Aktivni vozački displej

    

   Na Aktivnom vozačkom displeju (ADD) možete dobiti važne informacije o vožnji bez skretanja pažnje sa puta. U više boja, sa višom rezolucijom i jasnoćom, ADD je izuzetno vidljiv tokom dana ili noći i u svim vremenskim uslovima. U trenu možete videti podatke o brzini vozila, uputstva navigacionog sistema, upozorenje za napuštanje trake, saobraćajne znakove i neka od sigurnosnih upozorenja sistema i-ACTIVSENSE.

   Aktivni vozački displej

  • Sportske aluminijumske felne

   Sportske aluminijumske felne

    

   Kontrastne aluminijumske felne od 16 inča izražavaju sportski stil i dinamiku pokreta od vrha do dna, pa tako dodatno naglašavaju lepotu dizajna KODO - Duša pokreta. Metalik sive 15-inčne felne od aluminijumske legure oličenje su snage i čvrstoće i upotpunjuju atletski mišićav stav nove Mazde2.

   Sportske aluminijumske felne

  • LED prednja svetla

   LED prednja svetla

    

   Mazda2 2017 oživljena je našim prvim dizajnom prednjih svetala sa četiri LED sijalice postavljene na vrh hromiranih krila – izraz čiste vitalnosti i dinamike pokreta.

    

   *Serijski uz Revolution/Revolution Top

   LED prednja svetla

  • Luksuzna koža

   Luksuzna koža

    

   Mazda2 2017 u ponudi ima sedišta različitih dizajna, više luksuznih materijala i novo kodiranje boja za sve nijanse. Usklađenost boja evoluirala je i sada svojom prefinjenošću ostavlja utisak dobrog ukusa pri izboru boja i zaigranosti. Modernistički snažan osećaj za kvalitet odrazio se u uklanjanju nepotrebnih elemenata, usklađivanju boja i pojačanom učinku istaknutih elemenata rezultirajući kombinacijama visokokvalitetne kože, tkanine i bogatog dvostrukog šava.

   Luksuzna koža

  Login