Efel Travel

Podgorica

Cetinjski Put BB- Donja Gorica
81000 Podgorica

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 08.00-18.00 08.00-16.00
Utorak 08.00-18.00 08.00-16.00
Sreda 08.00-18.00 08.00-16.00
Cetvrtak 08.00-18.00 08.00-16.00
Petak 08.00-18.00 08.00-16.00
Subota 08.00-14.00 08.00-14.00
Mazda2 IPM

Odzivno upravljanje, zabavna vožnja i inteligentna sigurnost u jednom

 

Mazda2 2017 je zabava bez kompromisa, a sve to zahvaljujući Mazdinoj jedinstvenoj tehnologiji SKYACTIV. Izvanredne performanse povezane su maksimalnom udobnosću, niskom potrošnjom goriva i onim divnim osećajem kontrole. Mazda2 uvek je bila poznata po odzivnom upravljanju, a uvođenjem Mazdine najnovije TEHNOLOGIJE SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS dostignut je nov nivo prefinjenosti i uzbudljivosti vožnje.

 

Posebna pažnja je posvećena sigurnosnim funkcijama vozila i-ACTIVSENSE, koje inteligentno rade u svim delovima Mazde2 da bi vam pružili podršku u najzahtevnijim saobraćajnim i vremenskim uslovima. Mazda2 pomaže vam da budete bolji vozač sa više samopouzdanja, tako da se možete skoncentrisati na užitak vožnje.

  • Doživite uzbuđenje upravljanja

   Doživite uzbuđenje upravljanja

    

   Nekoliko sekundi za upravljačem i jasno je kako taj osećaj jedinstva Jinba Ittai stvara posebnu vezu između vas i Mazde2. Stabilnost i kontrola kod skretanja čine se jednostavnim i preciznim zahvaljujući sistemu G-Vectoring Control i poboljšanom upravljanju. Sistem inteligentno prilagođava obrtni moment motora i optimizuje opterećenja na svakom točku. Doživite bolje ubrzanje i još uzbudljiviju vožnju.

   Doživite uzbuđenje upravljanja

  • Nadzor mrtvih uglova

   Nadzor mrtvih uglova

    

   Mazda2 vidi ono što vi ne možete. Naš sistem za nadzor mrtvih uglova koristi senzore kojima proverava ima li vozila u vašem levom i desnom mrtvom uglu. Ako uključite pokazivač za promenu kolovozne trake i vozilo vam se približava, oglasiće se alarm, a svetleći pokazivači na retrovizoru počeće bljeskati. Ako krenete unazad, sistem upozorenja na bočni saobraćaj pozadi senzorima traže druga vozila i upozoravaju vas ako vam je neko vozilo preblizu da usporite ili se zaustavite.

   Nadzor mrtvih uglova

  • Bolja i sigurnija vidljivost u mraku

   Bolja i sigurnija vidljivost u mraku

    

   Odlična vidljivost po noći Mazdin je sigurnosni prioritet, zato je Mazda2 u najvišim paketima opreme opremljena LED prednjim svetlima.

   Bolja i sigurnija vidljivost u mraku

  • Vozite sa samopouzdanjem

   Vozite sa samopouzdanjem

    

   Ugrađeni senzori stalno rade na otkrivanju opasnosti i potencijalnih opasnosti na putu kako bi zaštitili vas i vaše putnike. Inteligentni sistem kočenja u gradskoj vožnji (SCBS) otkriva vozila i priprema kočnice za zaustavljanje vozila u hitnim slučajevima ako je izgledan sudar pri manjim brzinama. SCBS za vožnju unazad pomaže da spreči sudar kad se krećete unazad.

   Vozite sa samopouzdanjem

  • Sigurnost na dugim putovanjima

   Sigurnost na dugim putovanjima

    

   Ako počnete da osećate umor tokom duge vožnje, možete da izgubite koncentraciju. Zato je tu Mazdina tehnologija upozorenja vozača na umor da biste bili sigurni i da bi se smanjio broj nezgoda. Sistem radi pri brzinama većim od 65 km/h i uči vaš način vožnje pre nego što nastupi umor. Kasnije sistem otkriva promene u načinu vožnje koje mogu ukazivati na to da gubite koncentraciju i upozorava vas zvučnim upozorenjem i na Aktivnom vozačkom displeju.

   Sigurnost na dugim putovanjima

  • SKYACTIV-Drive

   SKYACTIV-Drive

    

   Uživajte u preciznom, uglađenom i brzom menjanju stepena prenosa za sportske performanse zahvaljujući našem automatskom menjaču SKYACTIV-DRIVE* koji postiže odličan učinak prenošenja obrtnog momenta, zahvaljujući širokom rasponu krute povezanosti, što mu omogućava najbolje karakteristike od svih vrsta menjača. Rezultat je niska potrošnja goriva, ravnomeniji dotok snage i toliko zabavna vožnja da gotovo izgleda kao vožnja sa manuelnim menjačem.

    

   *Dostupno samo uz G90 i paket Attraction

   SKYACTIV-Drive

  • Sofisticirana, tiha vožnja

   Sofisticirana, tiha vožnja

    

   Mazda2 pruža vrlo sofisticiranu, tihu i uglađenu vožnju. Mazdini ekološki nastrojeni benzinski motori srazmerno velike zapremine od 1,5 litara i vrlo visokog stepena kompresije omogućavaju ne samo dobre performanse i umerenu potrošnju, već pružaju i trenutni odziv na gas, pojačan osećaj kontrole i opšte ugodnije iskustvo vožnje.

   Sofisticirana, tiha vožnja

  Login