Potpuno nova Mazda3 Sedan

PREFINJENA I ELEGANTANA

Potpuno nova Mazda3 Sedan

SOFISTICIRAN KVALITET, SPOLJA I IZNUTRA

Potpuno nova Mazda3 Sedan se poigrava osećajem elegancije i prefinjenosti. Kreirali smo prefinjenu karoseriju čiste elegancije pomoću dizajna Kodo i napredne tehnologije Skyactiv.

Pogonski sklop

Odaberite 2,0-litarski benzinski motor Skyactiv-G sa više snage koji ima sistem deaktivacije cilindara i tehnologiju mild-hybrid, bolje performanse i odličnu efikasnost. Dizel motor Skyactiv-D 1.8 donosi smanjenu emisiju izduvnih gasova i omogućuje opušteniju i živahniju vožnju.

+ 8

"Vozna dinamika

Uživajte u većoj Jinba Ittai povezanosti sa automobilom i uzbudljivom upravljanju i voznoj dinamici zahvaljujući najnovijoj Skyactiv arhitekturi vozila. Nova karoserija je čvršća i efikasnije prenosi energiju. Nove linije celom dužinom upotpunjuju vertikalne linije. Kontrola točkova deluje intuitivno i moćno.

SKYACTIV ENGINES

Zahvaljujući Mazdinoj inovativnoj i odgovornoj tehnologiji motora možete pozitivno da gledate na budućnost. Naši motori su već usklađeni sa standardima poput EURO 6d-Temp koji stupa na snagu 2019. Tehnologija koja to omogućuje je deo standardne opreme.

ODLIČNE NOVE PONUDE ZA POTPUNO NOVU MAZDU3 SEDAN

Pregledajte ponude i istražite finansijske opcije

Sedite za upravljač:

Provozajte se u potpuno novoj Mazdi3 Sedan i saznajte zašto je tako posebna