CRAFTED IN JAPAN

MAZDA CX-60

SAZNAJTE VIŠE

Spremite se za udobnu i sigurnu Jesen i Zimu!

MAZDINA SEZONSKA PONUDA

Saznajte više

MAZDA CX-5

MAZDA CX-5

Saznajte više

ZA­POČN­ITE SVO­JU PUS­TO­LOVINU SA MAZ­DOM

Bilo da se radi o roadsteru, SUV-u, sedanu ili kompaktu, u svim Mazdinim automobilima pronaći ćete iste karakteristike: jedinstven i prepoznatljiv dizajn, efikasnu tehnologiju i čist užitak u vožnji

POVEZANOST

Sistem MZD Connect

SKYACTIV-X

Otkrijte kako naš revolucionarni motor osigurava više snage sa manje goriva i emisija

MAZDA CX-5 2022

Odličan porodični SUV osmišljen za svestran stil života. Prefinjena unutrašnjost i spoljašnjost, učinkovitije smanjenje buke u putničkom prostoru, nove vozne funkcije i naše najnovije inovacije na području povezivosti i sigurnosti – sve to u svim vam okolnostima omogućuje čisti užitak u vožnji.

Potpuno nova Mazda CX-30

Kompaktni crossover nove generacije

Vaša savršena Mazda

KONFIGURIŠITE SVOJU

Počnimo

PRI­JAVITE SE ZA PRIM­AN­JE NOV­OSTI

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobijali novosti o Mazdi. Redovno ćete dobijati najnovije vijesti i aktuelne ponude.

Registrujte se

VRHUNSKI UŽITAK

Nova Mazda6

OTKRIJTE VIŠE

IZRAZITE SVOJU LIČNOST

ORIGINALNA MAZDA DODATNA OPREMA

PROVERITE PONUDU

1Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazde u Crnoj Gori s uključenim PDV-om (21%) . Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.