Održavanje

u sigurnim rukama

Vašu Mazdu servisiraće dobro obučeno i kompetentno osoblje kojem možete vjerovati. Dobićete odgovore na sva pitanja i riješiće se svaki problem. Zato ćete uvijek moći uživati u zabavnoj vožnji bez stresa baš kao i prvog dana.

otkrijte prednosti

mazda fair service

Vaše povjerenje odlučili smo nagraditi posebnim pogodnostima. Ukoliko je Vaša Mazda starija od 3 godine za nju smo pripremili do 10% popusta na mehaničarske usluge kao i originalne Mazda servisne rezervne dijelove u ovlašćenim Mazda servisima.

saznajte više
zaštitite svoje ulaganje

Održavanjem automobila u vrhunskom stanju uživaćete u vožnji i svim performansama ugrađenim u svoju Mazdu. Mazdini zastupnici i partneri osposobljeni su za ispunjavanje svih vaših potreba.

održavanje

Redovnim održavanjem zadržaćete vrijednost automobila i optimalne performanse za pravi užitak u vožnji. Nadalje, servisiranjem vozila kod Mazdinog partnera možete iskoristiti prednost usluge Mazda Europe Service.

saznajte više

digitalna servisna evidencija

Od 2006. dostupna je digitalna servisna evidencija za sva nova vozila u Evropi. U njoj je navedena kompletna istorija održavanja i svih ostalih radova obavljenih na vašoj Mazdi. Pouzdana je, tačna i uvijek dostupna kada vam zatreba.

saznajte više

provjere vozila

Redovnim provjerama vaše vozilo ostaće bezbjedno i efikasno pa ga možete nastaviti voziti sa samopouzdanjem. Provjere je posebno važno obaviti prije zime ili odlaska na godišnji odmor. Takođe, provjerite klima-uređaj kako bi savršeno radio u vrućim ljetnjim danima.

saznajte više

usluga "ažuriranje karte"

Vaša je povezanost s Mazdom jedinstvena. Zato želimo da uživate u svakom kilometru zajedničke vožnje i to tako da imate pristup najnovijim kartama. 

pronađite mazda partnera

Sve prikazane cijene su preporučene cijene od strane Mazde u Crnoj Gori sa uključenim PDV-om (21%).