MAZDA CX-5 2023

ODABERITE OPREMU

Prime-Line

 

Mazda CX-5 uključuje širok raspon standardnih značajki, od naprednog sustava nadzora mrtvih kutova do LED prednjih svjetala – sve što vam je potrebno za uzbudljiv i udoban doživljaj vožnje.

MAZDA CONNECT S 10,25-INČNIM ZASLONOM

SUSTAV INFORMIRANJA I ZABAVE

Mazda Connect je sustav informiranja i zabave najnovije generacije s puno značajki kad ga povežete s pametnim telefonom. Povežite se s aplikacijama za glazbu ili zabavu i slušajte dok ste u pokretu. Sustav na jednostavan način prima ažuriranja softvera kako bi se mogao povezati s novim aplikacijama.​

SPREMAN ZA KRUPNIJE PREDMETE

PRTLJAŽNI PROSTOR S RAVNIM PODOM

Čak i kada su sjedala sklopljena prema dolje radi dodatnog prostora, prošireni pod prtljažnog prostora potpuno je ravan kako bi olakšao prijevoz većih predmeta.

Center-Line

 

Mazda CX-5 s opremom Centre-Line ima elegantne 17-inčne naplatke od aluminijske legure. Osim sveobuhvatne standardne opreme, ova razina opreme uključuje i dodatne elemente poput dvozonske automatske kontrole klime ili senzora za svjetlo i kišu.

ELEGANTNO U POKRETU

NOVI 17-INČNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE (SREBRNI METALIK)

Novi 17-inčni srebrni metalik naplatci od aluminijske legure na Mazdi imaju posebno elegantan izgled, bez obzira jeste li u vožnji ili zaustavljeni na semaforu.

POJEDINAČNE ZONE UDOBNOSTI

DVOZONSKA AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Kad je samo jedna strana vozila izložena suncu, važno je znati da se temperaturu u unutrašnjosti može kontrolirati odvojeno. Pomoću dvozonske automatske kontrole klime vozač i suvozač mogu pojedinačno regulirati postavke temperature u skladu s vlastitim željama. Jer svakome odgovara drugačija temperatura kako bi se osjećao ugodno.

Advantage

 

Mazda CX-5 Advantage pruža udobnost i sigurnost za cijelu obitelj. Dolazi s modernom tehnologijom kojom se omogućuje izvanredna izvedba u vožnji i odzivnost na cesti, u kombinaciji s prostranom i udobnom unutrašnjosti. Mazda CX-5 Advantage uključuje niz dodatnih značajki poput monitora s prikazom od 360°, naprednog head-up zaslona i još puno drugih značajki.

IZVANREDNI DETALJI

„PAMETNI“ KLJUČ

Vaš ključ automatski je prepoznat čim se približite svom modelu CX-5. Tako na praktičan način možete otvoriti sva vrata i pokrenuti vozilo bez vađenja ključa iz džepa.

UGODNA VOŽNJA TIJEKOM HLADNIH DANA

GRIJANJE UPRAVLJAČA

Područja upravljača koja dodirujete mogu se zagrijati dodirom gumba. Grijanje upravljača automatski se isključuje nakon pola sata. Zagrijte ledene prstiće tijekom hladnih dana.

NewgroundOprema Newground uključuje dodatne srebrne bočne elemente, kao i srebrne prednje i stražnje donje ukrase koji automobilu daju dojam čvrste, višenamjenske vanjštine. Na prednjoj rešetki nalazi se jedinstveni zeleni detalj i ta se tema proteže u unutrašnjost s crnim sjedalima presvučenima u eko kožu sa zelenim prošivom i crnim umetcima od jelenje kože.

ISTAKNUTE SE

19-inčni crni naplatci od aluminijske legure dijamantne obrade ukrašavaju vanjštinu modela s opremom Newground koja je upotpunjena srebrnim i zelenim detaljima.

SPREMAN ZA AKCIJU

CRNA SJEDALA DJELOMIČNO PRESVUČENA EKO KOŽOM

Udobnost i stil važni su bez obzira na vaše odredište. Mazdu CX-5 Newground krase crna sjedala djelomično presvučena s prošivima u boji zelene limete i crnim umetcima od jelenje kože. Profinjena, dinamična unutrašnjost koja će vas odvesti u vašu sljedeću avanturu.

Exclusive-LineMazda CX-5 vozaču nudi dodatnu tehnološku podršku uz kameru za pogled unatrag tijekom parkiranja. Također dolazi s električnim vratima prtljažnika i još nekim dodatnim detaljima u dizajnu koji izgled Mazde CX-5 čine izvanrednim.

VOŽNJA SA STILOM

NOVI 19-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE DIJAMANTNE OBRADE

19-inčni crni naplatci od aluminijske legure dijamantne obrade ukrašavaju vanjštinu modela s opremom Exclusive-Line kako bi se naglasila elegantna vanjština.

HEAD-UP ZASLON (HUD) U BOJI S OPCIJOM PROJICIRANJA NA VJETROBRAN

Head-up zaslon u boji s opcijom projiciranja na vjetrobran projicira ključne informacije u vaše vidno polje. Prikuplja najvažnije informacije o vožnji poput brzine, smjera i prometnih znakova te ih sve prikazuje na jednom centraliziranom mjestu zahvaljujući čemu vaše pogled ne skreće s ceste.

HomuraZa one koji traže osebujan i zabavan SUV, Mazda CX-5 Homura utjelovljuje gradski sportski i dinamični duh s detaljima poput crnih vanjskih retrovizora i karakterističnog krila koji izoštravaju i boju i oblik.

ISTAKNUTI DETALJ

SJAJNO CRNI

Sportska vanjština linije Homura naglašena je sjajno crnim donjim odbojnikom, bočnim oblogama i lukovima naplataka.

PREDNJI DIO KOJI SE ISTIČE

PREPOZNATLJIVO KRILO

Na modelima Homura nova rešetka uokvirena je novooblikovanim, sada još prepoznatljivijim krilom u sjajnoj crno boji.

TakumiOdaberite dodatnu udobnost i profinjenost uz liniju Takumi. Presvlaka od napa kože i drveni dekor upotpunjuju unutrašnjost. Profinjeni detalji vanjštine poput donjih oplata odbojnika u boji karoserije i svijetlih 19-inčnih naplataka od aluminijske legure upotpunjuju izgled.

IZVANREDNI DETALJI

ODBOJNICI U BOJI KAROSERIJE

Vanjština Takumi odiše luksuzom uz donji odbojnik, bočne obloge i lukove naplataka u boji karoserije.

PREPUSTITE SE GLAZBI

AUDIOSUSTAV BOSE

Audiosustav Bose s tehnologijom kompenzacije buke AudioPilot omogućuje bogat i sveobuhvatan audiodoživljaj koji sve putnike u automobilu stavlja u središte glazbe. U suradnji s Boseom iskusni inženjeri zvuka stvorili su sustav koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde CX-5.

OSTANITE POVEZANI S MAZDOM CX-5

Otkrijte više o Mazdi CX-5 2022. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.