MAZDA MX-5 RF 2023

ODABERITE OPREMU

Prime-line

Standardna oprema Mazde MX-5 uključuje značajke koje će osigurati doživljaj sportske vožnje koja je ujedno sigurnija i udobnija. Osim sigurnosnih značajki poput tempomata ili upozorenja na napuštanje voznog traka, dizajnerski detalji poput crnih vanjskih retrovizora ili kožne ručice mjenjača i ručne kočnice dobro upotpunjuju taj poseban doživljaj vožnje. 

ZBOGOM USB KABELIMA

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

Svim omiljenim aplikacijama na iPhoneu pristupite bez kabela. S bežičnom vezom aplikacije Apple CarPlay vaš iPhone bežično se povezuje sa sustavom informiranja i zabave. Nakon inicijalnog postavljanja aplikacija će se automatski povezivati s telefonom svaki put uđete u automobil.

PRAKTIČAN STIL

UPRAVLJAČ PRESVUČEN KOŽOM SA SREBRNIM PROŠIVIMA

Upravljač presvučen kožom u crnoj boji sa srebrnim prošivima ne samo da izgleda odlično, već i omogućuje odlično prianjanje i vrlo je udoban za držanje.

Exclusive-line

Paket opreme Exclusive-Line uključuje vrijednu dodatnu opremu s nekoliko apsolutno odličnih elemenata. Oni se odnose na sjedala presvučena crnom kožom i audiosustav BOSE® s 9 zvučnika i visokotonskih zvučnika u naslonima za glavu. Osim toga, ta razina opreme daje vam priliku da opremu svoje Mazde MX-5 nadopunite vrijednim sigurnosnim značajkama uz paket sustava za pomoć vozaču.

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

PERFORIRANA KOŽA² U CRNOJ BOJI

Paket opreme Mazde MX-5 Exclusive-Line nije samo sinonim za privlačan dizajn vanjštine i odlične vozne performanse, već i za unutrašnjost koja vas oduševljava svaki put kad zakoračite u nju. Meka i suptilna koža2 u crnoj boji odraz je vrhunske kvalitete unutrašnjosti u ovom legendarnom niskom roadsteru.

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

Jednostavan sustav klima-uređaja automatski namješta klimu u vozilu na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske prilike, vozači i putnici uvijek će uživati u udobnosti visokog standarda tijekom opuštene vožnje.

Kazari

Kazari je japanski izraz za ukrase – boje i teksture, vizualno i taktilno. Mazda MX-5 Kazari odražava individualnost i inspiraciju. Uz klasičnu unutrašnjost u boji terakote i tamnosmeđi platneni krov Mazda MX-5 Kazari ostavlja jak dizajnerski dojam.

NOVA KOŽA

PERFORIRANA NAPA KOŽA U BOJI TERAKOTE

Mazda MX-5 ST nudi vam priliku da vozite sa stilom, ali i da sjedite sa stilom – okruženi potpuno novom perforiranom napa kožom u boji terakote. Napa koža poznata je po svojoj odličnoj kvaliteti, mekoći i podatnosti.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

SREDIŠNJI ODJELJAK CRNOG KROVA

Crna središnja ploča krova savršeno odgovara svim dostupnim bojama vanjštine, čime se stvara prekrasan kontrast u odnosu na boje u unutrašnjosti, a elegancija Mazde MX-5 RF Kazari podiže na novu razinu.

Kizuna

Veza između Mazde i užitka u vožnji, veza između vozača i vozila, izražena u svakoj boji i u svakom detalju: to je ono što predstavlja novi posebni model Kizuna. Kizuna je japanski izraz za vrpcu i predstavlja kombinaciju bijele napa kože i elegantnog platnenog krova od tamnoplave tkanine kako bi se stvorio dojam emocije i profinjenosti.

PERFORIRANA BIJELA NAPA KOŽA

UŽIVAJTE U ELEGANTNOJ UNUTRAŠNJOSTI

Mazda ne staje na prekrasnoj vanjštini i odličnoj izvedbi na cesti – unutrašnjost mora biti jednako prekrasna i uzbudljiva. Meka i podatna bijela napa koža naglašava osjećaj vrhunske kvalitete u ovom legendarnom, niskom roadsteru.

ELEGANTNI KONTRASTI BOJE

SREDIŠNJI ODJELJAK CRNOG KROVA

Crna središnja ploča krova savršeno odgovara svim dostupnim bojama vanjštine, čime se stvara prekrasan kontrast u odnosu na boje u unutrašnjosti, a elegancija Mazde MX-5 RF Kizuna podiže na novu razinu.

Homura

Homura – japanski izraz za strast, emocije i sportski duh. U ovom slučaju sportski duh Mazde MX-5 dovodimo na novu razinu: kovani naplatci od aluminijske legure, BBS® ili RAYS®, ovisno o motoru, i sportska sjedala Recaro® vašu će vožnju u Mazdi MX-5 pretvoriti u pravi doživljaj.

SPORTSKA SJEDALA RECARO

ZA JOŠ SPORTSKIJI OSJEĆAJ

Savršeno iskrojena sjedala Recaro obavijaju vas u oštrim zavojima i pružaju nenadmašiv sportski izgled i osjećaj. Uz grijanje sjedala, prilagođavanje nagiba sjedišta, bočne zračne jastuke i zvučnik BOSE® integriran u naslon za glavu, sjedala Recaro pružaju sve što bi visokoučinkovita sportska sjedala trebala pružati i više.

JOŠ VIŠE SPORTSKOG DUHA

KOČIONI SUSTAV BREMBO®

Kad god odaberete Mazdu MX-5 Homura u kombinaciji sa snažnim motorom od 184 KS, uključeni su prednji kočioni sustav Brembo®, amortizeri Bilstein®, ukruta prednjeg mosta i diferencijal s ograničenjem proklizavanja. Vjerno odani svom motu – Jinba Ittai – postižemo još bolju voznu dinamiku i veći užitak u vožnji.

DODATNA OPREMA

Vaša Mazda je produžetak vašeg životnog stila, zato prilagodite svoje vozilo. Pronađite dodatnu opremu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu, od ukrasnih elemenata do proizvoda za sigurnost i zaštitu.
 

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM MX-5 RF

Otkrijte više o Mazdi MX-5 RF. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nijesu jednaka modelima namijenjenim crnogorskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobavezujuće preporučene cijene od strane Mazde u Crnoj Gori s uključenim PDV-om (21%). Tačnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.