DVA IZDANJA, JEDAN VATRENI DUH

MAZDA2 2023 HOMURA I HOMURA AKA

KONFIGURIRAJTE SVOJU MAZDU

STRASTVENI PLAMEN OKRETNOG DUHA

Homura je japanski izraz za plamen. Izdanja Mazde2 2023 Homura i Homura Aka osmišljena su kako bi naglasila nepogrešiv sportski duh koji gori u tom okretnom i zabavnom gradskom automobilu. Kombinacija energične crvene i crne boje izvana i iznutra odražava duh okretnosti i atletskog DNK-a.

HOMURA

HOMURA Mazda2 2023 Homura je elegantno izdanje koje ističe atletski karakter ovog kompaktnog i okretnog automobila. Dolazi s puno dodataka, no prije svega utjelovljuje duh okretnosti i brzine putem simboličkih elemenata u crnoj i crvenoj boji. Otkrijte više

 

Konfigutirajte svoju
HOMURA AKA

Mazda2 2023 Homura Aka omogućuje vam sve dodatke u nepogrešivom sportskom paketu. Osim energične kombinacije crvene i crne boje, ovo izdanje dolazi s crnim zatamnjenim krovom i sportskim sjedalima s crvenim elementima od kože i jelenje kože. Otkrijte više

 

KONFIGURIRAJTE SVOJU

CIJENA

Pronađite opcije financiranja koje odgovaraju vašim potrebama i učinite Mazdu2 2023 Homura ili Homura Aka svojim idealnim gradskim suputnikom.

ZATRAŽITE PONUDU

OTKRIJTE MODELE MAZDE2 HOMURA I HOMURA AKA

Homura

DIZAJNIRANO ZA UDOBNOST

MAZDA2 2023 HOMURA

Osmišljene za udobnost, jednostavnost i pristupačnost, značajke poput „pametnog“ ključa, kamere za vožnju unatrag, sustava pomoći za zadržavanje vozila u voznom traku koje uključuju opciju upozorenja na napuštanje voznog traka i stražnja zatamnjena stakla doprinose još jačem osjećaju opuštene i pouzdane vožnje.

AKTIV­NA I ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

Jedan pogled na crvene prošive i crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima i po čemu su poznati naši japanski majstori. Rezultat je osjećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

ODVAŽ­NA VANJŠTINA

Već od prvog pogleda, Mazda2 2023 Homura ostavlja upečatljiv dojam. Nevjerojatne boje vanjštine upotpunjene su rasponom ekskluzivnih vrhunskih dizajnerskih detalja, ostavljajući upečatljiv dojam kamo god pošli.

 

CRNA KUĆIŠTA RETROVIZORA

Elegantna i uglađena crna kućišta retrovizora upotpunjuju jezik dizajna KODO i čine vozilo posebnim.


CRNO KARAKTERISTIČNO KRILO I CRVENI DETALJI

Crno karakteristično krilo s crvenim detaljima na prednjem dijelu doprinosi sportskom izgledu, no ostavlja i dojam visoke profinjenosti te podsjeća na crveni detalj straga.


16-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

Sportski 16-inčni crni naplatci od aluminijske legure ostavljaju dojam mračne snage i vitalnosti, skoro kao da iskre lete.

Homura AKA

OSLOBODITE SPORTSKI DUH U SEBI

MAZDA2 2023 HOMURA AKA

Sa sportskim duhom netipičnim za kompaktne automobile, Mazda2 2023 Homura Aka osvježena je crnim i crvenim detaljima koji ostavljaju dojam neustrašivosti i samopouzdanja. Homura Aka dolazi sa sjedalima s jelenjom kožom i kožom Granluxe, „pametnim“ ključem, kamerom za vožnju unatrag i sustavom pomoći za zadržavanje vozila u voznom traku uz opciju upozorenja na napuštanje voznog traka i zatamnjena stakla.

SVESTRANA UDOBNOST U UNUTRAŠNJOSTI

Kada uđete u automobil, jasno je da su naši japanski majstori osmislili elegantnu unutrašnjost koja ostavlja snažan dojam. Sjedala presvučena visokokvalitetnom jelenjom kožom i kožom Granluxe s crvenim detaljima osiguravaju doživljaj sportske vožnje u optimalnom položaju. U odličnoj udobnosti uživat ćete tijekom cijele godine zahvaljujući grijanju sjedala i upravljača.

NEPOGREŠIVO SPORTSKA VANJŠTINA

Vanjština Mazde2 2023 Homura Aka odiše sportskim duhom crne i crvene detalje na rešetki i stražnjem odbojniku koji zajamčeno ostavljaju dojam odvažnosti, neustrašivosti i samopouzdanja. Ovim ekskluzivnim izgledom s Mazdinim potpisom dizajna Kodo stvara se osjećaj pokreta čak i kada stoji na mjestu.


CRNI KROV

Zatamnjeni crni krov na liniji Homura Aka prekrasno upotpunjuje vanjštinu, stvarajući privlačan kontrast i prekrasno skladan izgled.


CRNA DONJA UKRASNA LETVICA I CRVENI DETALJI

Crna ukrasna letvica s crvenim detaljima na stražnjem dijelu doprinosi sportskom izgledu, no ostavlja i dojam visoke profinjenosti te podsjeća na crveni detalj na prednjoj rešetki.


NOVI 16-INČNI CRNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE + STROJNA OBRADA

Novi 16-inčni crni naplatci od aluminijske legure s ekskluzivno strojno obrađenim detaljima ostavljaju dojam elegancije i sportskog duha koji će probuditi vaš duh čak i kad stojite na mjestu.

OSTANITE U KONTAKTU S MAZDOM2

Otkrijte više o Mazdi2 2023. Isprobajte automobil ili pregledajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu jednaka modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcijskom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cijene su neobvezujuće preporučene cijene od strane Mazda Motor Croatia s uključenim PDV-om (25%) i Posebnim porezom na motorna vozila za model bez opcija. Zbog kompleksnosti izračuna Posebnog poreza na motorna vozila mogu se pojaviti određena odstupanja, pa točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera, istaknute cijene preračunavat će se po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 1 € = 7,53450 kuna.

iPhone je zaštitni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim državama. Apple CarPlay ® zaštitni je znak tvrtke Apple Inc.

©2018 Google LLC, koristi se s dopuštenjem. Google i logotip Google registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google LLC. Android, Android Auto i druge oznake zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.