MAZDA6 SEDAN 2021

ODABERITE OPREMU

ATTRACTION

Od 30.090 €1
Odlična efikasnost i užitak u vožnji uz tehnologiju motora i-stop za uštedu goriva na semaforima i raskrsnicama, sportske felne od aluminijumske legure, električno podesive retrovizore i sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici (HLA). Osim toga, Mazdin radarski tempomat omogućuje vam opuštanje i uživanje u vožnji. 

17-INČNI NAPLATCI OD ALUMINIJSKE LEGURE

ČVRSTOĆA DIZAJNA

Igrom svjetla i sjene na bočnim stranama Mazde6 postiže se sjajan fokus na nove 17-inčne aluminijske naplatke u titan sivoj boji. Naplatci su podijeljeni na 10 ravnih krakova koji su iznimno čvrsti.

POTPUN PREGLED ČAK I U MAGLI

LED PREDNJA SVJETLA

Nova LED prednja svjetla s funkcijom svjetala za maglu i LED pokazivači smjera izgledaju odlično. A s njima i vi izgledate odlično. Čak i u teškim vremenskim uvjetima.

REVOLUTION

Od 32.190 €1
Mazda6 Revolution dolazi s bežičnim Apple CarPlayom za besprekornu povezanost i električno sklopivim retrovizorima kako bi se omogućila dodatna sigurnost i praktičnost.

BEŽIČNI APPLE CARPLAY

OSTANITE U KONTAKTU I NA ISTOJ VALNOJ DULJINI

Besprijekorno i jednostavno se povežite sa svim svojim aplikacijama, glazbom i kontaktima putem svog iPhonea.

ELEKTRIČNO PODESIVI VANJSKI RETROVIZORI

ZAŠTITA DODIROM SAMO JEDNOG GUMBA

Dodirom samo jednog gumba vanjski retrovizori Mazde6 sami će se preklopiti. Da zaštitite retrovizore od sudara, osobito kad je automobil parkiran na prometnoj cesti ili na skučenom parkirnom mjestu.

REVOLUTION TOP

Od 36.590 €1
Osim svih svojstava uključenih u Mazdu6 Revolution dolazi i sa grijnim upravljačem i parkirnim senzorom u standardnoj opremi.

GRIJANI UPRAVLJAČ

RUKE NA TOPLOM

Upravljač se brzo zagrijava kako vašim rukama tijekom studenih hladnih jutara ne bi bilo hladno.

PARKIRNI SENZOR

JEDNOSTAVNIJE I SIGURNIJE PARKIRANJE

Kad vozite unatrag, na primjer na parkirno mjesto, ultrazvučni senzori detektiraju udaljenost do bilo kakvih prepreka, primjerice do drugih parkiranih automobila. Sustav vas upozorava ako dođete preblizu i automatski primjenjuje kočnice kako bi se spriječio sudar i oštećenje.

Homura

Od 34.990 €1
Vatra i plamen. Ili kao što bismo rekli u Japanu: „Homura“. Posebno izdanje s našom novom polymetal sivom metalik bojom. Uz crne retrovizore, 19-inčne crne felne od aluminijumske legure i sjedišta presvučena crveno-smeđom kožom, dizajnirana je kako bi zapalila vašu strast.

SJEDALA PRESVUČENA CRVENO-SMEĐOM KOŽOM

IZGLED LUKSUZA

Elegantna sjedala presvučena crveno-smeđom kožom s križnim prošivom odišu vrhunskim luksuzom i dodaju dašak strasti.

CRNI RETROVIZORI

VIDJETI I BITI VIĐEN

Kao profinjen tamni detalj ekskluzivni crni retrovizori ostavljaju dojam odvažnosti i elegantno upotpunjuju karoseriju u polymetal sivoj metalik boji.

Takumi plus

Od 37.390 €1
Ne samo da paket opreme Takumi Plus Mazde6 odiše kvalitetom i luksuzom uz sjedišta presvučena napa kožom i detalje u unutrašnjosti od japanskog drveta sen, uz monitor s prikazom okoline 360° lakše je vidjeti potencijalne opasnosti izvan vidnog polja. 

VRHUNAC PROFINJENOSTI

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVJEK

Mazdina japanska izrada odražava kvalitetu i nove razine profinjenosti. To je vidljivo i na 7-inčnom TFT zaslonu u boji na instrumentnoj ploči okruženoj predivnim japanskim drvetom sen koje se tradicionalno koristi u izradi japanskog namještaja i glazbenih instrumenata.

REDIZJANIRANA NOVA PREDNJA KOŽNA SJEDALA

EVOLUCIJA SJEDALA

Prednja sjedala Mazde6 potpuno su redizajnirana kako bi bila šira i oblikovana u ljudski oblik za dodatnu potporu leđima i vrhunsku udobnost u svakoj vožnji. Posjeduju ugrađeni ventilacijski sustav kod smeđih kožnih sjedala kako bi vožnja bila ugodna po bilo kojem vremenu.

POGLEDAJTE I USPOREDITE SVE ZNAČAJKE

Pogledajte sve specifikacije kako biste dobili pregled svih značajki koje dolaze uz Mazdu6.

Pogledajte specifikacije

DODATNA OPREMA

Vaša je Mazda produžetak vašeg životnog stila, stoga unutrašnjost vašeg vozila učinite osobnim. Pronađite dodatnuo premu koja najbolje odgovaraju vašem načinu života, od teretnih mreža i pokrivača do tepiha za sve vremenske uvjete.

ISTRAŽITE

STVORITE JAČU VEZU S MAZDOM6

Želite li otkriti više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje shvatiti zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.