SPREMITE SE ZA UDOBNU I SIGURNU JESEN I ZIMU

Sa lišćem koje počinje da pada, vreme je da pripremite svoju Mazdu za predstojeću jesen i zimu. 

Ne dozvolite da vas hladno vrijeme iznenadi, posjetite ovlašćeni Mazda servis i provjerite našu sezonsku ponudu koja je osmišljena tako da vam omogući bezbjednu i bezbrižnu vožnju u varljivim zimskim uslovima!

Uvjerite se da je Vaša Mazda spremna za predstojeću sezonu i iskoristite našu ponudu Specijalnih servisnih usluga i originalne opreme tokom zime 2023.!

 

PRONAĐI MAZDA PRODAVCA

PRED-SEZONSKI PREGLED VOZILA

Prije prvih pahulja, pobrinite se da vaša Mazda bude u besprekornom stanju. Naši tehničari će temeljno provjeriti vaš automobil i obezbijediti da bude spreman za zimu. Pregledaćemo sve vitalne sisteme od kočnica, akumulatora do brisača i svega ostalog!

ZAKAŽI PREGLED

Kompleti zimskih točkova

Nemojte da rizikujete klizanje po putevima prekrivenim snijegom i ledom. Obezbijedite sebi komplete točkova sa zimskim gumama koji će vam obezbijediti vrhunsko prijanjanje kao i stabilnost i kontrolu u zimskim uslovima vožnje. Bezbjednost prije svega!

KONTAKTIRAJ PRODAVCA

KOČIONE PLOČICE

Kočnice su vaš najbolji prijatelj. Obezbijedite savršeno stanje sistema za kočenje uz visokokvalitetne kočione pločice koje će zaustaviti vašu Mazdu kada je potrebno!

ZAKAŽI SERVIS

MAZDINA ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Uživajte u vožnji sa našom vrhunskom dodatnom opremom. Od gumenih patosnica i obloga prtljažnika koji će zaštititi unutrašnjost vaše Mazde od prljanja do krovnih nosača i dodataka, mi imamo sve što vam treba!

POZOVI PRODAVCA

Ponuda važi za vrijeme trajanja akcije u periodu od 1.oktobra do 31.decembra 2023. godine.

Slike su simbolične.

Za više informacija i ponudu koja odgovara vašem vozilu obratite se vašem ovlašćenom Mazda prodavcu.